GYIK

MIÉRT AJÁNLOD A SHOPIFY-T?

• Mert minőségi sablonjai teljes mértékben testre szabhatóak

• Mert egy folyamatosan fejlesztett, profi hátteret biztosít webshopodnak 

• Mert biztosítja a tárhelyet is, hogy Neked csak a domain névről kelljen gondoskodnod

• Mert nagyon egyszerű, könnyen kezelhető admin felülettel és megbízható, gyors supporttal rendelkezik 

• Mert segítségével a több csatornás értékesítés is gyerekjáték

 

MIÉRT JÓ, HOGY WEBSHOPBÓL RENDELEM MEG A SZOLGÁLTATÁSODAT ÉS NEM EGYEDI ÁRAJÁNLAT ALAPJÁN?

Mert a Webboltberendező oldalával is szemléltetni tudom, hogy milyen egyszerű, könnyed, szép letisztul ugyanakkor funkcionális és vásárlóbarát webáruházak hozhatóak létre a Shopifyal. Így autentikus. Webshopot webshopból. :)

A kisebb szolgáltatások pl. logo és arculat tervezés, vagy tanácsadás nálam fix áras csomagok, illetve a grafikai munkák díjazása általában óra díjban történik.

Természetesen, ha egyedi árajánlatot szeretnél kérni egy összetettebb projekt kapcsán, itt bármikor megteheted. Örömmel veszem megkeresésedet.

 

HA ITT RENDELEM MEG A SZOLGÁLTATÁST, AKKOR ELŐRE KI IS KELL FIZETNEM? 

Igen, ez biztosítja a számodra, hogy minőségi időt tudjak szánni a feladatra, illetve garantálja a számomra, hogy komolyan gondolod a megbízást. A kisebb munkáknál sokkal egyszerűbb és gördülékenyebb így a folyamat eleje. A teljes webshop készítésnél pedig, ahogy a leírásban is szerepel, a megrendelés után, általában 50% előleget szoktam kérni.

 

NEM NAGYON TUDOK DÖNTENI: A TANFOLYAMOT VÁSÁROLJAM MEG VAGY A WEBSHOP KÉSZÍTÉS SZOLGÁLTATÁST? MELYIK LEHET A NEKEM VALÓ?

Ha hezitálsz, azt javaslom, hogy keress meg! Írj nekem, vagy hívj az itt található elérhetőségeken és beszéljük át, hogy mik a terveid és hol tartasz most velük. Szívesen segítek dönteni!

Általánosságban: ha költséghatékonyan szeretnél indulni, van rá időd, energiád és szeretnéd igazán megismerni a rendszert, amit aztán nap, mint nap használni fogsz majd - a webshop üzemeltetése során - ha tudni szeretnéd, hogy milyen beállításokat hol találsz majd, esetleg teljesen konkrét elképzeléseid is vannak, akkor mindenképpen a tanfolyamot javaslom. Legrosszabb esetben, ha bárhol elakadnál, élj a konzultációs lehetőséggel és megoldjuk a problémát!

 

OK, DE MI VAN AKKOR, HA NEM ÉRZEM ELÉG KREATÍVNAK MAGAM A SABLON BEÁLLÍTÁSÁHOZ?

Semmi gond. A Shopify gyönyörű, letisztult (ingyenes és fizetős) modern sablonokat kínál. Ha csak a színeket állítod át rajta az üzleted arculatának megfelelően, illetve feltöltöd a logód, már klasszul fog mutatni a boltod. De ha ennél többre vágysz, nyugodtan keress meg és megbeszéljük a részleteket szívesen segítek.

 

AZ ONLINE TANFOLYAMBAN MARKETING, ESETLEG DROPSHIPPING TANÁCSOKAT IS KAPOK?

Nem. A tanfolyam (egyelőre) csak az alap beállításokat veszi végig. Segítségével a keretrendszerét tudod felépíteni a webshopodnak, amit aztán már csak tartalommal kell megtöltened.

Viszont, ha szívesen vennél pár tippet, ötletet, netán konkrét stratégiát szeretnél a fenti két témában, akkor a tanácsadások keretén belül állok rendelkezésedre!

 

MI TÖRTÉNIK AZUTÁN, HOGY MEGVÁSÁROLOM A TANFOLYAMOT?

Azután, hogy a kosaradba teszed a tanfolyamot, kitöltöd az adataidat és leadod a megrendelést, egy automatikus emailben megerősítjük a vásárlást és újra elküldjük a számlaszámot ahova a tandíj befizetését várjuk (hacsak nem fizettél azonnal PAYPAL-en vagy SimplePay-en keresztül). Ha megérkezett a számlánkra az összeg, akkor egy újabb emailt kapsz majd, melyben megküldjük a tanfolyam zárt, online felületének elérési linkjét. Itt kell majd regisztrálnod és később itt éred majd el bármikor, bárhonnan a teljes tananyagot és a bónuszokat.

 

MILYEN HAVIDÍJA VAN A SHOPIFY RENDSZERNEK?
Jó a kérdés. A Shopifynál több féle csomag közül választhatsz, annak megfelelően, hogy mennyi funkciót szeretnél igénybe venni. A Shopify csomagok már ($9 vagyis) kb. 2.500 Ft-tól elérhetőek. (Fontos tudni való, hogy a havidíjon felül, azon eladások után, melyeket hitelkártyával fizetett a vásárló, százalékot is felszámolhat a Shopify.)